Tuesday, November 01, 2005

La COPE viola la Constitució

Hi ha un article de la Constitució espanyola que diu : els ciutadans tenen dret a una informació veraç. Doncs bé, hi ha una emissora de ràdio (la COPE) que defensa continuament y amb passió la Constitució, i que en canvi la incumpleix en no proporcionar una informació certa, és a dir al mentir, tergiversar i manipular la informació, tots els dies. A més a més, aquesta emissora és propietat de l’Esglèsia Catòlica, motiu pel qual hauria de seguir els preceptes del catolicisme. Entre ells hi ha un manament que diu ‘No mentiràs’, el qual incumpleix aquesta emissora reiteradament.

Alguna d’aquestes falsetats han quedat recopilades en un llibre titulat ‘Les barbaritats de la COPE’ i editat por ‘Ara Llibres’. Exposo aquí unos pocs exemples textuals :

"el Estatuto ha demostrado que esto es la independencia y que quieren convertir a España en un protectorado de la Catalunya independiente"

"El Estatuto de Catalunya es el reconocimiento legal de que este régimen de terror se impone definitivamente". (comentari : terror ? )

“Maragall y Roviretxe sí iban borrachos allá en Jerusalén” (NOTA: Roviretxe significa Carod-Rovira en l’ argot de l’emissora).

"el mal de la sociedad catalana es el nacionalismo y la corrupción desde hace 25 años, y Catalunya se lo merece"

"la minoría o mayoría castellanohablante" de Catalunya que, al seu entendre, "es la más desprotegida, maltratada, incomprendida, silenciada, machacada". (comentari : absolutament fals).

"No hemos tenido un Gobierno así de radical en España desde los años 30, casualmente también del PSOE. Lo que se está dando ahora es una especie de golpismo permanente contra los pocos medios que quedan, contra los países occidentales como EEUU o el Reino Unido, y una alianza con toda la basura totalitaria que queda en el mundo, Chávez, Castro y Mohamed".

El Govern de Zapatero és "un régimen de extrema izquierda que funciona con costumbres chequistas, a la manera soviética, y que tiene unas estrechas relaciones con la dictadura marroquí, máxima responsable del 11-M". (comentari : sembla ser que aquests senyors ho saben tot sobre l’ 11-M).

Parlant de l’ 11-M : "Convirtieron lo que era una masacre islámica o etarra, o mitad y mitad, todavía no lo hemos averiguado y además no quieren averiguarlo, en un crimen de Aznar, y además España no tenía tropas en Irak". (comentari : Espany no tenia tropes a l’Irak ¡!?? I les que va retirar Zapatero, ¿ d’on venien ? ).

Els immigrants van a "cargarse el país". (comentari : els experts en carregar-se països són Bush, Blair i Aznar).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home